|
Poszukiwani nowi operatorzy |
| Autor |
Wiadomość |
wykradacz_bydla

|
Wysłany: 2008-03-26, 16:51 Poszukiwani nowi operatorzy
|
|
|
Szukamy operatorów do pokoju. Chętnych prosimy o wysyłanie "cv polchatowe" na adres chat@towarzyski.net
Osoby, które nie chcą mieć własnego wkładu w rozwój pokoju a jedynie "opa dla opa" proszone są o nie zaśmiecanie skrzynki.
W mailu oprócz "cv" proszę wpisać co jako osoba możecie wnieść do pokoju,
Wymagania: zaangażowanie, obycie z polchatem i zasadami tu panującymi.
Pokój kiedyś był bardzo popularny - czas przywrócić mu dawną świetność. Prawda jest taka, że wystarczy około 10 lub więcej aktywnych osób a dalej to już pójdzie z górki.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Face

Wiek: 28 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 823 Piwa: 16/2 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2008-03-26, 17:44
|
|
|
Trzymam kciuki za podniesienie pokoju, chętnie znów zobaczę tu tłumy ludzi, ale będąc realistą i po doświadczeniu już kilku prób ożywania chata, mam jednak pewne wątpliwości czy się uda...
Raz nam się udało, ale efekt był niestety niezbyt długotrwały, nie wiem dlaczego ale jak przyszło co do czego, to ludzie znów odchodzili i tyle ich było widać.
Tak jak napisałem na początku - trzymam kciuki i życzę powodzenia |
|
_________________ I'm just a poor boy, nobody loves me...
 |
|
|
|
 |
Oti
;)

Pomogła: 1 raz Wiek: 97 Dołączyła: 20 Mar 2008 Posty: 193 Otrzymał 1 piw(a)
|
Wysłany: 2008-03-26, 19:43
|
|
|
| Face, ma sie rozumiec, ze nie przylozysz reki do "ozywienia" tego martwego juz w sumie pokoju? |
|
które bije coraz prędzej, goręcej...
|
|
|
|
 |
Face

Wiek: 28 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 823 Piwa: 16/2 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2008-03-26, 20:02
|
|
|
| tego nie powiedziałem, ale jestem realistą, kilka prób ożywienia pokoju już było i co z tego wyszło wiemy wszyscy... |
|
_________________ I'm just a poor boy, nobody loves me...
 |
|
|
|
 |
Oti
;)

|
Wysłany: 2008-03-26, 20:09
|
|
|
| też fakt. a tu sie liczy nastawienie. a prawda taka ze chyba nikt z nas nie wierzy ze będzie lepiej ;x |
|
|
|
|
|
 |
fekal

Zaproszone osoby: 1
Wiek: 23 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 1388 Piwa: 10/5 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2008-03-26, 22:47
|
|
|
| Ja wierzę :x Bo teraz już gorzej byc nie może. Logiczne :] |
|
_________________ gdy świat stoi przed tobą otworem, sprawdź dobrze którym...
 |
|
|
|
 |
Oti
;)

|
Wysłany: 2008-03-27, 12:02
|
|
|
W sumie tez racja ale tak juz jest od jakiegos czasu... ;p |
|
|
|
|
|
 |
KaHa

Wiek: 32 Dołączyła: 16 Lut 2007 Posty: 1076 Piwa: 21/8 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2008-03-27, 20:40
|
|
|
W sumie to gorzej juz bylo... Jak Kinia zwiala... mam nadzieje ze NEn tez sie nawroci i wrcoi |
|
|
|
 |
SkarbOna
Początkujący

|
Wysłany: 2008-04-06, 09:15
|
|
|
znajdźcie sobie jakąś misję....np...Towarzyski czyli jak wejść w dorosłe życie mieć przyjaciół i być....towarzyskim" ustalcie program zróbcie konferencje wymyślcie tematy a ludzi szukajcie w ....gimnazjum! ja się zestarzałam z polchatem teraz nie mam na to czasu mam studia chłopa a teraz wesele brata (zawsze coś jest) ledwie sie ogarniam:P ale fakt faktem jak miałam czas...to siedziałam:P tylko że młodziez nie bardzo chyba ceni sobie takie o siedzenie na chacie bo to strata czasu jeżeli nie wie się jak można wykorzystać to że ma się kontakt z naprawde różnymi ludźmi. ja się wiele nauczyłam:) i do tej pory chyba bym nie mogła wytłumaczyć większości ludzi że chaty są fajne:P ale trzeba mieć czas.:P
no i życzę powodzenia w podniecaniu pokoju:P (ee..y... ja to powiedziałam? nie....) pozdrawiam:D |
|
_________________ o rany! ja to sie farbne na blond chyba XD |
|
|
|
 |
ziomek130013

Dołączył: 04 Sty 2008 Posty: 29 Postawił 4 piw(a) Skąd: szczecin
|
Wysłany: 2008-04-06, 09:57
|
|
|
ja sie tam chyba nienadaje na operatota twarzyskiego nienadaje siejestem
-gupkiem
-debilem
-nżadko sie dogaduje z ludzmi
poprostu sie niendajae bierzcie kogos innego
jakby co na chacie mam nick: ziomekbs |
|
_________________ Bartek
wasz ziomek 130013 |
|
|
|
 |
Ranmaman

Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 981 Piwa: 5/7 Skąd: z Polski
|
Wysłany: 2008-04-06, 10:27
|
|
|
Ziomek no nie noooo ... jaka samokrytyka Ale nie przesadzaj .
| SkarbOna napisał/a | ...tylko że młodziez nie bardzo chyba ceni sobie takie o siedzenie na chacie bo to strata czasu jeżeli nie wie się jak można wykorzystać to że ma się kontakt z naprawde różnymi ludźmi. ja się wiele nauczyłam:) i do tej pory chyba bym nie mogła wytłumaczyć większości ludzi że chaty są fajne:P ale trzeba mieć czas.:P
no i życzę powodzenia w podniecaniu pokoju:P (ee..y... ja to powiedziałam? nie....) pozdrawiam:D |
Jak to młodzież nie ma nic lepszego do roboty od siedzenia na chacie ? W końcu jak się jest młodym to sie lubi siedzieć przy kompie Ja to siedziałem jak byłem młody , siedzę teraz i będę siedział przy nim na emeryturze . Bo jestem uzależniony To żart , ale częściowo prawdziwy . Zapewne ... No i Ty to powiedziałaś Skarbona . Ale bez paniki będziemy podniecać pokój jak się da . |
|
|
|
 |
ziomek130013

Dołączył: 04 Sty 2008 Posty: 29 Postawił 4 piw(a) Skąd: szczecin
|
Wysłany: 2008-04-06, 10:36
|
|
|
| ale naprawde sie nienadaje ranman znacie mnie i itp więc weicie ze sie niendaje |
|
_________________ Bartek
wasz ziomek 130013 |
|
|
|
 |
KaHa

Wiek: 32 Dołączyła: 16 Lut 2007 Posty: 1076 Piwa: 21/8 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2008-04-07, 07:48
|
|
|
| SkarbOna napisał/a | znajdźcie sobie jakąś misję....np...Towarzyski czyli jak wejść w dorosłe życie mieć przyjaciół i być....towarzyskim ustalcie program zróbcie konferencje wymyślcie tematy a ludzi szukajcie w ....gimnazjum! ja się zestarzałam z polchatem teraz nie mam na to czasu mam studia chłopa a teraz wesele brata (zawsze coś jest) ledwie sie ogarniam:P ale fakt faktem jak miałam czas...to siedziałam:P tylko że młodziez nie bardzo chyba ceni sobie takie o siedzenie na chacie bo to strata czasu jeżeli nie wie się jak można wykorzystać to że ma się kontakt z naprawde różnymi ludźmi. ja się wiele nauczyłam:) i do tej pory chyba bym nie mogła wytłumaczyć większości ludzi że chaty są fajne:P ale trzeba mieć czas.:P
Skarbona, skoro Ty mowisz ze sie zestarzalas, to co ja mam powiedziec...?? Wydaje mi sie ze przesadzasz. Ja mam prace, chłopa tez i co z tego? Grunt to znalezc czas na wszytsko i jeszcze miec z tego przyjemnosc. |
|
|
|
 |
gosc____
Nowy

|
Wysłany: 2008-04-18, 12:02
|
|
|
ja nie wiem skąd chcecie tych ludzi brać jeżeli w najpopularniejszym pokoju siedzi 30 ppl ;d ale co tam kepp trying maybe someday someone |
|
_________________ Screw you guys I'm going home |
|
|
|
 |
|
|